И ако  повечето тестове за обикновено съдържат по  десет въпроса,

...
И ако  повечето тестове за обикновено съдържат по  десет въпроса,
Коментари Харесай

Отговорете на тези 2 въпроса, за да определите вашия Коефициент на интелигентност (IQ)!

 Untitled-3 И ако  множеството проби за нормално съдържат по  10 въпроса, този съдържа единствено два!

Въпросите се основават на изследване, чиято цел е да се разбере по какъв начин плътността на популацията въздейства върху хората.

Вашият отговор ще дефинира приблизителните равнища на вашия (IQ) коефициент на просветеност и благополучие.

В това изследване е потвърдено, че хората с висока просветеност са показали  изненадващо сходни характерности. Тези въпроси ще ви оказват помощ да разберете дали сте един от тях.

Разумно е да се означи обаче, че вашият избор може да бъде еднакъв на десетки разнообразни заключения, които нямат нищо общо с интелигентността или щастието. Това проучване е предопределено да бъде занимателно, макар че може да има доста  истина във вашите резултати, в случай че се вгледате по-дълбоко.

Вие евентуално познавате себе си по-добре от всеки различен човек, тъй че зависи от вас какъв брой точни ще са вашите резултати.

Прочетете въпросите по-долу и отговорете. След това превъртете надолу, с цел да прочетете разбора, който подхожда на отговорите ви.

Въпрос номер 1

1. Бихте ли живели в огромен мегаполис?

А. Не, огромните тълпи ме нервират.

Б. Нямам нищо против; Чувствам се като вкъщи си.

Въпрос номер 2

2. Чувствате ли се уединен, в случай че не можете да поддържате непрекъснат контакт с приятелите си?

А. В множеството случаи – Да.

Б. Не изключително.

Резултати:

1. Ако сте избрали  алтернатива „ А “ и за двата въпроса: евентуално имате висок показател на благополучие. Знаете какво ви прави щастливи и следвате това.

2. Ако сте избрали алтернатива „ B “ за двата въпроса: имате типичните качества на човек с високо равнище на просветеност (IQ). Според изследванията, хората с най-висока просветеност се приспособяват най-добре към новите условия, в това число в гъсто обитаем град. Това са хора, които могат да оцелеят сами, без поддръжката на другари.

3. Ако сте избрали разнообразни отговори и в двата въпроса, значи евентуално сте намерили добър баланс сред благополучие и разсъдък.

esotericblog

© 2018     nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Хороскоп на гениалността: Знаците на Зодиака, надарени с висок разсъдък

 

Всеки човек е мощен в избрана област, само че представителите на тези знаци на Зодиака се считат от астролозите за  гениални хора. Гениалност – понятието е много противоречиво и релативно. На…

Цялата публикация

4 рискови изречения, които блокират работата на мозъка

 

 Има няколко изречения, които блокират нашите мозъци. Те ни кодират за безучастие, дават ни настройката, че  към този момент не би трябвало да се мисли и да се търси решение. За страдание, ние…

Цялата публикация

© 2018      nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР